ENGLISH

Stem op uw favorieten voor de Computable Awards!


Computable reikt tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 20 & 21 maart 2019 zeven Computable Awards uit. Tussen 14 januari en 17 februari kunnen Computable-lezers en –bezoekers éénmalig op hun favorieten stemmen. Hiermee bepalen ze voor 50 procent welke ict-persoonlijkheid en ict-projecten in maart een award in ontvangst mogen nemen.

Van alle voordrachten voor de ict-projecten heeft de onafhankelijke vakjury een lijst met vijf genomineerden binnen vijf categorieën geselecteerd. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.

Tussen 14 januari 2019 tot en met 17 februari 2019 kunnen Computable-lezers en –bezoekers op alle voorgedragen ict-persoonlijkheden stemme. Zij kunnen eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50 procent mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50 procent.

De Computable Award voor "Tech Startup of the Year" wordt volledig door de vakjury bepaald.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 17 februari 2019.Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
   Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.