Computable Awards

ENGLISH

Stem op uw favorieten voor de Computable Awards!


Computable reikt tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 31 maart en 1 april 2022 de Computable Awards uit. Tussen maandag 25 januari en zondag 28 februari kunnen Computable-lezers en –bezoekers éénmalig op hun favorieten stemmen. Hiermee bepalen ze voor 50 procent welke ict-persoonlijkheid, ict-projecten en sociale innovaties in maart een award in ontvangst mogen nemen.

Van alle voordrachten voor de ict-projecten en de sociale innovaties heeft de onafhankelijke vakjury een lijst met vijf genomineerden geselecteerd. Het aantal keren dat een partij is voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.

Tussen 25 januari 2022 en 28 februari 2022 kunnen Computable-lezers en –bezoekers op alle finalisten stemmen. Zij kunnen eenmaal per categorie (IT Personality of the Year, IT Project of the Yea ren Social Innovation of the Year) hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50 procent mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50 procent.

De Computable Award voor "Tech Startup of the Year" wordt volledig door de vakjury bepaald.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 27 februari 2022.Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de ICT-markt en de laatste updates ontvangen over de Computable Awards? Meld je dan hieronder aan voor de Computable-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Computable-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Computable Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil wekelijks de gratis Computable Career Update ontvangen met ICT-arbeidsmarktnieuws en actuele ICT-vacatures
   Ik wil graag - indien ik aan de voorwaarden voldoe - in aanmerking komen voor een gratis abonnement op Computable Magazine
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.