Computable Awards

Nomineren Computable Awards


De Computable Awards worden toegekend aan startups, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers, de redactie én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Computable-lezers bepalen mee, in samenspraak met een onafhankelijke jury, wie deze Awards 16 en 17 maart 2022 in ontvangst mogen gaan nemen.

IT Person of the Year (1 award)
Draag uw favoriete ict-persoonlijkheid voor. Hij of zij wordt geselecteerd op basis van de bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in het voorbije jaar, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische it-biotoop. Het juryoordeel en het aantal stemmen van Computable-lezers op een it-persoonlijkheid bepalen elk voor de helft wie de award in maart ontvangt.

ICT Project of the Year (5 awards)
Voor het ict-project van het jaar zoekt Computable projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. Dit in vijf categorieën: zorg, onderwijs, overheid, kmo's en grote bedrijven. Uit de partijen die worden voorgedragen selecteert een onafhankelijke vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in maart ontvangt.

Tech Startup of the Year (1 award)
Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Het gaat om jonge Belgische technologiebedrijven van maximaal vijf jaar oud die als hoofdactiviteit een ict-oplossing of -dienst leveren. De jury bepaalt op basis van de voordrachten welke tien startups kans maken op de prijs. Vervolgens mag het publiek stemmen en de finalisten pitchen ook in het Computable Café, tijdens Cybersec Europe 2022. Op basis van het publieksoordeel en de pitch wordt de winnaar live door de jury gekozen.

Social Innovation of the Year (1 award)
Deze prijs kent Computable toe aan een Belgisch initiatief dat inspeelt op deze maatschappelijke noden. Publieksstem en een onafhankelijke vakjury bepalen welke genomineerde de award in maart ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel.


Tech Startup of the Year

Tech Startup of the Year

Gesloten

IT Person of the Year

IT Person of the Year

Gesloten

Social Innovation of the Year

Social Innovation of the Year

Gesloten

IT Project of the Year

IT Project of the Year in Health Market

Gesloten

IT Project of the Year in SMB Market

Gesloten

IT Project of the Year in Education Market

Gesloten

IT Project of the Year in Enterprise Market

Gesloten

IT Project of the Year in Government

Gesloten

IT Project of the Year in de Public Market

Gesloten


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.